A prémium takarítógépek bérlése egyszerűen lehetséges

A minap, ahogy ültem az ablak mellett és hullottak le a falevelek, valamiért teljesen azt érzékeltem, hogy a hó esik, úgyhogy azt hiszem, hogy én már teljesen lázban vagyok a téli időszak miatt. Ezt alátámasztja az is, hogy már a karácsonyon is túlléptem, és már a szilveszteri bulit kezdtem el szervezni, amin a barátom egy kicsit fenn is akadt, de én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen meg minden, minthogy az utolsó pillanatokban kapkodjunk, mivel mi fogjuk szervezni a bulit, így szerintem nagyon fontos, hogy tényleg mindenre odafigyeljünk.

Ez a maximalizmus a munkában is az előnyömre szokott válni. Tudni kell azt az új cégemről, hogy olyan munkaterületen dolgoznak, aminek a napi szintű rendszeres tisztán tartása elengedhetetlen, és ahhoz, hogy ne kelljen nagy beruházási költségeket bevállalni, illetve rengeteg szervizköltséget fizetni, a cégem úgy döntött még régebben, hogy bérlik a takarítógépeket, ami az elején jól is működött, azonban hosszú távon nem volt jó ez a kapcsolat. Így az lett az első feladatom, hogy új céget keressek, mert abban biztosak voltunk, hogyha megtaláljuk az igazit, akkor ez egy nagyon jól működő együttműködés lehet, ami igencsak kifizetődő. Így találtam meg a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek weboldalt, akik az előző céggel szemben teljesen ellentétesen működnek, ami alatt arra gondolok, hogy 100%-ban megbízhatók, bármikor bármi felmerül, azonnal lehet rájuk számítani. Az az igazság, hogy ezt már az első kapcsolatfelvételkor megtapasztaltuk. Az, ahogyan a telefonban beszéltek velünk, és tájékoztattak minket mindenről, már alátámasztotta azt a gondolatunkat, hogy ők lesznek azok, akikkel hosszú távon együtt tudunk működni.

Ők rendelkeznek azzal a szerviz háttérrel, amire szükség van akkor, hogyha valamelyik gép meghibásodik, és ha ez meg is történik, nem kell hosszú heteket várni arra, hogy a gép meg legyen javítva, ami nyilván hatalmas költséggel is járna, hogyha saját gépről van szó. Náluk ezzel ellentétben minden szervizköltség őket terheli. Az én cégemnek csak és kizárólag az előre megbeszélt fix havi díjat kell befizetniük, így összességében ez egy sokkal olcsóbb megoldás, mint gépekbe fektetni és fizetni a váratlan kiadásokat. Ráadásul nem is akármilyen takarítógépet biztosítanak, hanem ahogy az a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek oldalon is látható, prémium kategóriájú gépeket lehet tőlük bérbe venni. Milyen márkájú gépet biztosítani? A takarítógépeket a TASKI gyártotta, ami egy svájci márka, és igen magas prémium minőséget képvisel a takarítógépek piacán. Azon túl, hogy a prémium minőségű takarítógépeket lehet tőlük bérelni nem csak ezt a szolgáltatást nyújtják, hanem abban is segítettek, hogy pontosan melyik takarítási technológiát érdemes választanunk, valamint részletes oktatást is tartottak a takarítógépek biztonságos használatával kapcsolatban, így nem csak magát a gépet kaptuk meg, hanem egy teljes körű oktatásban is részt vehettünk, ami nagyon hasznos volt.

Nem csak havidíjas szolgáltatás keretében lehet tőlük takarítógépet bérelni, akár rövid időre is bérelhetők a takarítógépek, vagyis eseti vagy nagytakarításokhoz is tudják biztosítani a prémium minőségű takarítógépeket. Nagyon rugalmasak és mindenkire egyedire szabott kondíciókat tudnak biztosítani legyen szó rövid vagy hosszú távú bérlésről. Örülök, hogy rájuk találtam, biztos vagyok abban, hogy ők mindenben segíteni fognak nekünk, bármilyen kérdésről, kérésről legyen szó.