Végre egy jó szilveszteri buli!

A szilveszter bulik általában mindig ugyanolyanok a számomra, akár valami házibuliról van szó, vagy éppen egy szálloda szervezésében történik.

Már nagyon régóta valamiféle kötelező jellegű érzés társult nekem ezekhez az eseményekhez, és sosem értettem, hogy mások miért vannak annyira oda értük.

Talán túlságosan kocka módon gondolkodom, de miért kéne bárminek is megváltoznia azért, mert a Föld tesz egy teljes utat a Nap körül? Számomra csupán ez egy csillagászati esemény, ami újra és újra megtörténik. Miért kell az embereknek ebből akkora ügyet csinálni? Szórakozni szerintem akkor kell, ha valakinek kedve van hozzá és a feltételek is adottak. Persze sok barátom azt mondja, hogy az évvége a legjobb feltétel egy jó kis bulizáshoz, és mikor felhozom az ellenérveimet, csak legyintenek. Próbálom megérteni őket, de képtelen vagyok rá.

Természetesen mindenkinek a saját döntése, hogy részt vesz-e egy szilveszteri partin vagy sem. Engem valahogy mindig sikerült elrángatni a barátaimnak, melyeket általában megbánok, de a legutóbbi egészen jól sikerült. Ott végre láthattam valami szokatlant, valami újdonságot! Úgy tűnik, hogy még egy újévet köszöntő esemény is képes meglepetéseket tartogatni a számomra. A jövőben talán pozitívabban kéne viszonyulnom ezekhez az alkalmakhoz.

Na de mi is volt az, ami színt tudott vinni ebbe a partiba? Amiről írni szeretnék, az egy fotógép! Ez egy olyan eszköz, melynek segítségével egy összejövetel vendégei könnyedén készíthetnek képeket, selfieket magukról anélkül, hogy szükség lenne egy fotósra. Elhihetitek nekem, hogy ez a nagyszerű kis berendezés képes feldobni bármilyen bulit! Szinte állandóan használták a vendégek, akik rögtön kézbe is vehették a jobbnál jobb képeket, hiszen ez az automata azonnal ki is nyomtatja őket.

Nem bírtam megállni, és én is odaálltam pár haverommal. A kezelése a lehető legegyszerűbb volt: csak meg kellett nyomni egy gombot és a gép már vissza is számlált. A készüléket biztosító selfiegep.hu munkatársa végig jelen volt arra az esetre, hogy ha esetleg valakinek még is segítségre lett volna szüksége a gép kezelésében.

Utólag tudtam meg, hogy a képek digitálisan is tárolásra kerülnek, melyeket aztán a szolgáltató átküld a megrendelőnek. A házigazda ezeket a képeket ezután tovább küldte a vendégeknek. Pár képet meg is osztottam az üzenőfalamon, mert annyira tetszettek.

fotógép

A házigazda elmesélte, hogy jóval a rendezvény megkezdése előtt már elő is készítették a gépet, így már rögtön a buli kezdetén minden adott volt ahhoz, hogy a vendégek kipróbálhassák.

A selfiegep.hu nem csak a fotógépet biztosította a résztvevők számára, hiszen voltak ott különböző kellékek is, például maszkok, melyekkel még egyedibb és vidámabb fotók készítésére volt lehetőség. Meg kell említenem a fotófalakat is, melyekből mindjárt három is a rendelkezésre állt: egy egyszerű fehér, egy aranyozott és egy tűzijátékot ábrázoló. A vendégek örömmel használták ezeket a kiegészítőket is a képek elkészítéséhez. Én azt láttam, hogy mindenki elégedett volt a képekkel, ami nem is csoda, hiszen egy minőségi, tükörreflexes elven működő fényképezőgép rejlik a fotógép belsejében.

A buli helyszínén egyébként elég sötét volt, így kezdetben kicsit aggódtam, hogy a képek is túl sötétek lesznek. Utólag kiderült, hogy kár volt ezen rágódni, hiszen a készülékhez egy professzionális vaku is tartozik, mely egy stúdióban is megállná a helyét.

A vendégek egyébként szabadon használhatták a berendezést: annyi képet készíthettek, mennyit csak akartak. A gép bérlése időben van meghatározva és nem a fotók darabszámában.

A házigazda négy órára bérelte ki ezt a nagyszerű kis szerkezetet, azonban utólag kiderült, hogy ez kevés volt. A vendégek még mindig használni szerették volna. Szerencsére a szolgáltató munkatársával megbeszélte, hogy szeretné további egy órára használni a fényképzőt. Ennek nem volt semmi akadálya, köszönhetően a szolgáltató rugalmasságának és ügyfélközpontú szemléletének.

Érdemes a honlapjukra is felnézni. Itt részletes információkat tudhatunk meg a bérleti díjakról és a szállítási költségekről is.

Én már azt tervezem, hogy fel fogom venni velük a kapcsolatot rövidesen, mert szeretnék egy házibulit csapni. Biztos vagyok benne, hogy a gépükkel igazán nagyot fog majd emelkedni a buli színvonala.