Tiszta autóval léptem az új esztendőbe

Év végén, de még inkább év elején sokan fogadkoznak. Hogy mostantól mi mindenre odafigyelnek, sorra születnek a fogadalmak, aztán január végére szépen elfogy a lendület. Többek között ezért sem szoktam semmit megfogadni. Vagy ha valamit mégis, akkor nem a naptárhoz igazítom a fogadalmamat. Az egyik ilyen egyébként, hogy rendben tartom az autómat.

Ez nem is igazán fogadalom, inkább egyfajta belső igény, ami már régóta bennem volt, de sokáig lusta voltam ahhoz, hogy véghez is vigyem. Egész addig, amíg rá nem találtam az olajwebshop.hu-ra. Ahol nagyon sok mindent be tudok szerezni jó áron ahhoz, hogy az autóm szép tiszta legyen.

Az autó kárpit tisztító az egyik ilyen szerzeményem, ami igazán jó minőségben kapható a webáruházban, az olajwebshop.hu-n. Az autó kárpitjára sokan nem figyelnek eléggé oda, otthon porszívózunk, felmosunk, szőnyeget, kárpitot tisztítunk, vagy tisztíttatunk. De az autók esetében sokan erre nem fordítanak gondot. Pedig ha belegondolunk, akkor az autónk nagyon sok szennyeződésnek ki van téve. És ez nem csak akkor igaz, ha kisgyermek van a családban, hisz az utcáról sok port be lehet vinni az autóba. Nem kell annak a szennyeződésnek látszódnia, hogy ott legyen.

Na de nézzünk is szét az olajwebshop.hu kínálatában, hogy mit is kínálnak az autó kárpit tisztító kategóriájában. Vannak például kárpittisztító sprayk, ezekből többfélét is találunk. Párezer forint csupán és nagyon sok ideig lehet ezeket használni. Gyorsan és kíméletesen távolítják el a szennyeződéseket a kárpitról, a szőnyegekről, a tetőborításról. Nem csak a felszínről, hanem a szálak belsejéből is. A színeket felfrissíti és nem marad csík a használata után, ezen kívül könnyen ki lehet porszívózni is.

A háztartásokban is sokan használják ezeket a kárpittisztító spray-ket, melyeket itt, az olajwebshop.hu-n is be lehet szerezni. A német Sonax termékeit is megtaláljuk itt, ők az autóápolásban vezető szerepet töltenek be Németországban és hazánkban is egyre népszerűbbek a Sonax termékei. Hogy miért? Mert ezek jó minőségű termékek, melyeket jó áron be tudunk szerezni, különösen ha az olajwebshop.hu-n vásárolunk. Több mint hatvan éves tapasztalatuk van és folyamatosan fejlődnek, fejlesztenek. Például mikroszálas kendőket, melyeknek szintén nagy hasznát vehetjük, ha az autónkat belülről szeretnénk kitakarítani.

Nagyon jó minőségű kendők, melyek a kárpit, a textil és a bőr felületeken is szépen használhatók. A felületet természetesen nem károsítva lehet eltávolítani segítségükkel a szennyeződéseket. Tökéletes tisztaságot biztosít, és mosható. Ilyen kendőt szerintem mindenképp érdemes beszerezni, természetesen az olajwebshop.hu-ról. Van olyan tisztító is, ami az autó bőr felületeit, szöveteit és kárpitokat tisztítja, ezek általában szórófejes tisztítók, hogy kényelmesebb legyen a használata, és hogy egyenletesebben érje a felületet. A mikroszálas törlő mellett persze van lehetőség arra is, hogy kefével távolítsuk el a szennyeződéseket, ez esetben is érdemes speciális, kifejezetten autós használatra tervezett és gyártott kefét vásárolni, melyet megtalálunk az olajwebshop.hu-n is.

Olyan kefék is vannak, melyek kifejezetten az állatszőrt távolítják el a kárpitról. Ezek szerintem nagyon hasznosak, mert hiába a gondos figyelem, azért a kutyaszőr vagy macskaszőr meg-megjelenik az autóban. Nem csak akkor, ha állatot szállítunk, hanem akkor is, ha otthon van háziállatunk. A ruhánkra is rátapad, onnan pedig már egyszerű az útja az autókárpitra. A Sonax egy különleges termékét, a habspray-t is megtaláljuk az olajwebshop.hu webáruházban, ennek segítségével akár három bar nyomással is el tudjuk juttatni a tisztítószert a felületre. Különleges fúvókái segítségével egyenletes habot juttathatunk a felületre, melyek a nagy nyomásnak köszönhetően intenzíven hatolnak a felületbe, így még jobb lesz a tisztítás hatékonysága. Többféle gyártó többféle termékét találjuk itt, több tucat terméket.

autó kárpit tisztító

Így például azokra is gondoltak, akik bőr kárpitjukat szeretnék megtisztítani. A bőrnek nem csak tisztításra, hanem ápolásra is szüksége van és ezeket a bőrápoló termékeket is meg tudjuk vásárolni az olajwebshop.hu webáruházban. Én rendszeres vásárlója vagyok ennek a helynek, már csak azért is mert jó árakat találtam itt és korrekt feltételeket, gyors szállítást, ha pedig segítségre volt szükségem, akkor azt is megkaptam.

Ha visszatérünk az autó belső takarításához, nem csak autó kárpit tisztító létezik, az autó belső részének több más felülete is van, műszerfal, fém és műanyag részek, kilincsek, ajtóbelső és így tovább. Ezért érdemes egy autóbelső tisztítót is beszerezni, aminek segítségével ezeket a felületeket is meg tudjuk tisztítani. Az autó belső részének friss illatáról pedig hosszú távon is gondoskodhatunk, ha szagtalanítót használunk. Elsősorban azok számára ajánlott, akik a járműben dohányoznak, azonban nem csak ebben az esetben jó, ha kéznél van a szagtalanító. Hisz mennyivel jobb az áporodott szagot eltüntetni, mintsem elfedni valamilyen erős autóillatosítóval.

Az olajwebshop.hu-n még kifejezetten a kabriók tetejének anyagára tervezett tisztító folyadékot is lehet kapni, széles tehát a kínálat, érdemes ellátogatni ide, és személyesen meggyőződni erről. Érdemes beszerezni egy impregnáló sprayt is. Én először egy teljesítménytúrán találkoztam ilyen spray-vel és bár korábban már hallottam róla, hogy megvédi a víztől a szövet, bőr felületeket, annyira nem hittem benne. Aztán mikor befújták vele a túrabakancsomat, magam is meggyőződtem erről. Az autónk kárpitjának is szüksége van a víz elleni védelemre, különösen az őszi-téli és tavaszi időszakban és persze nyáron is. Amikor esik az eső, csapadékos idő van, óhatatlanul is beülünk vizesen az autóba, kifolyhat bármi. Egy spray és máris megvan a megoldás. Ezt is természetesen megkaphatjuk az olajwebshop.hu-n, és ha nem szeretünk interneten vásárolni, bátran keressük fel a cég valamelyik budapesti üzletét.

Én is így tettem, és kihasználva az egyik decemberi enyhe szombatot, nagytakarításba fogtam. Ezúttal nem a lakást, hanem az autó belsejét tisztítottam meg csupa olyan holmi segítségével, melyeket az olajwebshop.hu-n szereztem be. Mondanom sem kell, hogy mikor pár nappal később nekivágtunk a szilveszteri vidéki bulizásnak, mindenki el volt ájulva, hogy milyen szép tiszta az autóm belülről és hogy milyen finom illat van benne. Pont olyan, mintha új lenne, legalábbis ezt mondták azok, akik velem utaztak.

A szilveszteri buli pedig? Nagyon izgalmas és szórakoztató volt, csupa játékkal, tánccal és zenével. Szeretünk vidékre elvonulni, és szeretünk ott tölteni legalább két éjszakát. Most is így volt és bár ismét nem fogadtam meg semmit, abban biztos vagyok, hogy az olajwebshop.hu kínálatából továbbra is vásárolok majd. Nem csak autó kárpit tisztító szereket, hanem minden mást is, amire csak szükségem lehet. Az áruházat ajánlottam egyébként a barátaimnak is és le voltak nyűgözve, hogy milyen széles a kínálat és hogy milyen jó árakon lehet itt vásárolni. De én csak mosolyogtam magamban, hisz pontosan ezért vásárolok én is itt és ezért is ajánlottam a többieknek. Legyen szó akár autó kárpit tisztítóról, akár bármi másról.