Szilveszterre is kell egy tökéletes póló

A szilveszteri ünneplés alkalmával mindenki próbálja magát jól érezni, elbúcsúztatni az évet és köszönteni az újévet. Mindezt úgy, hogy jól is nézzen ki. Ennek apropóján jött az ötlet, hogy a férjemnek készíttetek egy remek kis szilveszteri pólót. Ez számomra duplán jó, hiszen megajándékozhatom a kedvesemet és egy olyan pólót fog viselni, amit tőlem kapott, így erről mindig én fogok eszébe jutni. Mindig kedveltem a kézzel készített és az egyedi ajándékokat, hiszen sokkal személyesebbek tudnak lenni.

Neki is kezdtem a keresgélésnek, hogy ki tudná ezt a legjobban megcsinálni nekem. Ekkor találtam rá a LOLmarkt oldalára: lolmarkt.hu/ferfi-polo.

Itt nagyon sok fajta póló kapható, így ha csak valami egyedire vágynál, de nincs konkrét elképzelésed, akkor is érdemes szétnézni a kínálatukban. Található itt női, férfi, gyerek póló, pulóverek és egyéb termékek is, mint például vászontáska és bögre. Így ha nem ruhadarabot ajándékoznál vagy nem arra van szükséged, akkor is van miből válogatni.

Én egyből szétnéztem a férfi pólók között (lolmarkt.hu/ferfi-polo), hátha találok olyat, ami megtetszik. Nagyon sok jó, és ötletes felsőt találtam, de egyik sem volt az igazi. Egyikről sem jutott eszembe a férjem, így az eredeti elhatározásnál maradtam. Megcsináltatom az egyedi, személyre szóló pólóját.

Szerencsére a LOLmarkt csapata már 1-2 napon belül el tudja készíteni ezeket a pólókat. Minőségi munkát adnak ki a kezeik közül, így még azon sem kell aggódnom, hogy esetleg a minta nem lesz tartós a pólón és néhány mosás után lekopik. Pont ezek miatt is választottam őket.

A póló átvételére pedig két lehetőségem is van. A futárszolgálat kihozza nekem, vagy pedig személyesen is átvehetem. Én az utóbbit választottam, mert szeretem egyből megnézni a végeredményt. A közelben pont van is egy üzletük, ami nem meglepő, hiszen az országban 13 ponton megtalálhatóak már.

Ha pedig valami nem lenne egyértelmű, vagy csak kérdésed lenne, akkor bátran lehet őket e-mailen keresni, illetve az oldalukon egy gyakori kérdések fül is fellelhető.

Amint látható segítőkészek, profik és ügyfélközpontúak, hiszen számukra is az a fontos, hogy a vevő elégedett legyen és újra őket keresse majd fel egy újabb póló vásárlásával.