Szilveszteri rendelés a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldaláról

A férjemmel az egyik évben a szilveszter esténk igen rendhagyóra sikeredett, ugyanis a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalát nézegettük szinte egész este. Ennek egészen egyszerű a magyarázata, pizzázót akartunk nyitni az újévben, és ehhez kezdtünk el olyan helyeket keresni, ahonnan be tudjuk szerezni az ehhez szükséges gépeket.

Láttuk, hogy a Dealer – Gastro & Ice Dealer 20 év tapasztalattal rendelkezik, ami igen kecsegtető volt már önmagában is, hiszen ennyi idő alatt az ember azért magára szed némi szakértelmet. Azt is láttuk, hogy olasz nagykonyhai gépeket forgalmaznak, és szerintem nem kell magyaráznom, hogy a pizza sütés esetében ezt miért előnyös. Az olaszok csak tudják, mi a leginkább megfelelő sütő a pizzákhoz. Végül kiválasztottunk egy Cuppone Giotto forgós pizzakemencét, ami el volt látva minden hasznos funkcióval, és tartozott hozzá 2 év garancia.

Mivel egy étteremről volt szó, természetesen kellett egy nagy mosogatógép is, hiszen csúcsidőben nem lehet bírni az iramot, ha az ember kézzel mosogat. Egy DWASH 50 T pohár-, és tányér mosogatógépet választottunk, és láttuk, hogy pillanatnyilag ez a gép nem elérhető, csak rendelésre fognak tudni beszerezni, ami 3 – 5 hetet vesz igénybe. Mivel nem sietünk sehova, nekünk ez teljesen megfelelt, hiszen még csak tervezgettünk. Miután leadtuk a rendelésünket a férjemmel, a weboldal blogján olvasgattunk érdekes cikkeket a gasztronómiával kapcsolatban, és éjfélkor a – Gastro & Ice Dealer-re koccintottunk, akik az első lépcsőfokot szolgáltatták a saját pizzériánk megnyitásához.