Szilveszteri buliban kaptam a tippet arcfiatalító kezelésre

Mióta gyerekeink vannak, a Szilveszter estéket általában otthon töltjük. Tavaly végre volt alkalmunk kimozdulni, egy hotel éttermében rendeztek bált, melyre mindet is meghívtak. Sok ismerőssel összefutottunk, volt osztálytársakkal, rég nem látott kedves ismerősökkel. Az este nagyon kellemesen telt. Megszólított egy kedves hölgy, akit elsőre nem ismertem meg, aztán kiderült, hogy egy gimibe jártunk és együtt sportoltunk, én egy osztállyal alatta jártam. Gyönyörű és fiatalos volt, remekül festett borvörös csipkeruhájában. Sokat beszélgettünk és kérdeztem is tőle, hogy hogyan lehetséges, hogy ilyen fantasztikusan néz ki, akár egy tízest is lazán letagadhatna.

Elmondta, hogy csináltatott egy arcfiatalító beavatkozást és rendkívül elégedett az eredménnyel. Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész végezte a kezelést professzionális budapesti praxisában, a Kelemed Plasztikában.

Ő az interneten találta ezt a plasztikai sebészetet. Megmutatta a weboldalt is, ahol nagyon sok hasznos információt lehet találni róla.

Kelemen Doktor a Kelemed Plasztikai Sebészet & Arcfiatalítás & Hegkezelés elnevezésű vállalkozás vezetője. Sebészet terén több, mint 38 év, plasztikai sebészet terén 25 év tapasztalatával rendelkezik. Mivel a plasztikai sebészet is egy folyamatosan változó, fejlődő terület, ezért ő is folyamatosan képzi magát. Főleg nemzetközi tanfolyamokat végez, emellett tagja a szakmailag legkiemelkedőbb hazai és határon túli tudományos társaságoknak is.

Az általa végzett kezelések és beavatkozások széleskörűek. Van közöttük zsírleszívás, arcplasztika, különböző hegkezelések, de létezik mell- test- és még az intim részeket érintő kezelés is. Bárki bizalommal fordulhat hozzá, hiszen munkáját lelkiismeretesen és profi színvonalon végzi. Betegeit, pácienseit holisztikus szemlélettel kezeli, amely annyit tesz, hogy figyel a test a lélek és a szellem kölcsönhatásaira, amely a gyógyászat ezen területén rendkívül fontos.

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész

A műtétek, kezelések, és beavatkozások során felhasznált eszközök és anyagok prémium minőségűek, erre mindig is nagy gondot fordítottak. A páciensek biztonságban tudhatják magukat, hiszen nagy szakértelemmel és körültekintő gondossággal látják el őket.

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapesten két helyen, Pécsett egy helyen üzemeltet rendelőt. Budapesten az egyik rendelőben konzultációkat, varratszedéseket, altatásokat nem igénylő, járóbeteg ellátás keretei között elvégezhető tevékenységeket folytat. A másik fővárosi helyszín pedig egy színvonalas magánklinika, ahol az altatásos nagyműtéteket végzi el. Pécsett szintén járóbeteg ellátás folyik. A rendelési időkről és a rendelés pontos helyszíneiről minden információ megtalálható a plasztika.info.hu oldalon.   

Én is érdeklődéssel nézegettem az oldalt, és örömmel láttam, hogy az arcot érintő kezelések között egyre több olyanból lehet választani, amely már nem jár bemetszéssel, sem heggel. Az idők során a plasztikai sebészet is sokat fejlődött és egyre több az olyan beavatkozás, amely kíméletes, minimális mellékhatásokkal jár.  

Ilyen például az úgynevezett szálas plasztika, amit az arc és a nyak bőrének fiatalítására szoktak alkalmazni és egyre népszerűbb a hölgyek körében. Szálakat helyeznek be a bőr alá a problémás területekre, melyek követik az arc és a nyak mozgását. Többféle szál közül lehet választani, anyagukban is lehetnek eltérőek, illetve léteznek felszívódó és nem felszívódó szálak is.

Nekem ez volt a legszimpatikusabb a fiatalító kezelések közül. Egyébként a honlap is egy profi összképet sugall, nagyon részletesen mutatja be az egyes kezeléseket, a beavatkozásokat bemutató előtte-utána fotók pedig nagyon meggyőzőek. Ha pedig még mindig nem kaptunk meg minden információt, írhatunk a honlapon található e-mail címre is.

Már ezért is megérte erre a Szilveszteri bulira elmenni, mert remek tippet kaptam a megfiatalodásra.