Ne várj az új évig: mobiltelefon tokok a bestmarkt.hu-tól

Ez sokaknak lehet, hogy furcsa lesz, de számomra mindig is kiemelt fontossággal bírt a szilveszteri, újévi mulatság. Na nem azért, mert “új év, új lehetőségek”, vagy mert az ilyenkor tett fogadalmak híve vagyok. Azt sem hiszem, hogy a következő esztendő egy tiszta lapot jelentene. Viszont kiskamasz korom óta a legjobb bulik mindig a szilveszteriek. Ilyenkor lehet kicsit vadulni, akár öltözködés és smink terén is, könnyebben összeverődik egy nagyobb baráti társaság, mint a random hétvégéken (pláne mint más ünnepen) és nagyon finomakat lehet enni-inni. Nekem legalábbis a kedvenc kajáim a hagyományos, szilveszterhez kötődő fogások. (Tudom, furcsa, de sem a húsvéti ételekért, sem a megszokott karácsonyi menüért nem rajongok annyira.) Nálunk évente változik, hogy drága nagymamám receptje szerint készítem el a lencselevest, vagy éppen lencsefőzeléket eszünk. De szoktam csinálni lencsefasírtot is, mert azt is nagyon szeretjük. Virsliből csakis magas hústartalmú, jó minőségű, ha lehet, akkor roppanós. Mellé több fajta krumpli- és tésztasaláta, kaszinótojás vagy töltött tojás – én aztán biztosan nem fanyalgok ezektől a “retro” ételektől, sőt!

Persze a jó fajta pezsgő is elmaradhatatlan. Régen csak az édeset szerettem, aztán ahogy az éveim haladtak, úgy álltam át szépen lassan a szárazra. Bár legutóbb csak egy kifejezetten lightos házibulit csaptunk a legkedvesebb barátainkkal – szóval inkább evés és beszélgetés volt, mint nagy ivás és táncolás -, nagyon jól sikerült elindítani az új évet. Szerettem volna, ha vendégül tudjuk látni a barátommal azokat, akiket a legjobban szeretünk, kicsit kikapcsolódni, elfelejteni a mindennapok terheit – és azt hiszem, ez sikerült is.

Noha nem volt nagy bulizás, a zene természetesen elmaradhatatlan egy baráti estén – ilyenkor általában egy jó kis válogatást teszünk be, ami nem zavar a beszélgetésben, na meg persze mivel lakásban élünk, a szomszédokat sem szeretnénk háborgatni a hangos zenével. Kedvesem barátai – attól még, hogy nem vetettük be nagyágyúként, maximum hangerővel – megcsodálták a vadiúj hangszóróinkat, amit azelőtt nem sokkal rendeltünk egy webshopból. A barátom volt a felfedezője ennek az online shopnak, ugyanis megelégelte már, hogy nehezen talál olyan online vagy fizikai üzletet, ahol sok műszaki és egyéb cikket megtalál egy helyen, pénztárcabarát árakon. Így amikor rákattintott a bestmarkt.hu-ra, nekem is megmutatta, hogy nézzek szét, mert a laptopoktól kezdve a kamerákon, bútorokon, konyhai kis- és nagygépeken át egészen a biztonság- és világítástechnikai, valamint az irodai eszközökig minden van náluk. A weboldal legelső, kiemelt ajánlataként találkoztunk egyébként a hangszóróval, brutális akcióban, 162 510 Ft helyett 119 000 Ft-ért. Ez egy Edifier G5000 2.0 Bluetooth RGB gaming hangszóró, ami természetesen nem csak játék során teszi a dolgát. A berendezés designja hihetetlen jól beleillett a barátom kis “gamer birodalmába”, a fekete borításával, szögletes kialakításával és a színes LED-háttérvilágítással. Én közben elkezdtem a mobiltelefon kiegészítők menüben nézelődni, ahová a mobiltelefon & tablet főmenüből jutottam, azon belül is a mobiltelefon tokok érdekeltek. Nem volt nehéz dolgom a válogatás közben, ugyanis bár 437 oldalon keresztül (bizony, nem elírás!) listázta az oldal a különböző mobiltelefon tokokat, a bal sávban található szűrők segítségével mégis hamar megtaláltam, amit kerestem. Nem csak az ár intervallumát tudtam beállítani, hanem azt, hogy csak raktáron levő termékeket listázzon ki nekem a szűrő. Típusnál a hátlapvédő tokot választottam ki, a kompatibilitásnál pedig barátom és a saját telefonom típusát, majd pedig az anyagot, illetve az áhított fekete és fehér színeket, mert mindketten valami minimálra gondoltunk. Így alig telt el pár perc, és máris landolt a kiválasztott két tok a kosarunkban. Az egyébként külön nagyon tetszett, hogy az anyagra történő szűréskor beállítható, hogy bio (lebomló) mobiltelefon tokokra szeretnénk keresni. Már maga az szuper, hogy ilyet forgalmaznak! De így lehet, hogy aki alapvetően nem is törekedne arra, hogy ilyen szempontból is ügyeljen a környezetvédelemre és tudatos legyen, annak mégis szemet szúrhat az ilyen jellegű kínálat a szűrők beállításánál (nálam legalábbis pontosan így történt).

mobiltelefon tokok

Barátom egyébként leragadt a kezdőoldalon, mert az ott található ajánlatokkal kifejezetten a gamereknek igyekeztek kedvezni. Minden kategóriából négy kiemelt termék volt látható a sorban, innen lehetett továbblépni (vagy a fenti főmenüből) a többi, azonos kategóriájú árucikkre. A fenti hangszóró ajánlat után az alaplapok következtek, ráadásul az egyikre épp kedvezmény is volt, így 23 000 és 32 000 Ft között alakultak az árak, de ha továbbléptünk az összes, több mint 550 terméket felsorakoztató menühöz, ott már 13 000 Ft-tól is találhattunk alaplapot. Ezt követte a sorban a videókártya ajánlatuk, ahol a négy termékből kapásból háromra járt kedvezmény – például az ajánlatban szereplő MSI Radeon RX 6600 Mech videókártya 363 910 Ft helyett 183 760 Ft, ami majdnem 50 %-os leárazást jelent! De az Asus Radeon 6600 típus is az eredetinél jóval barátibb áron volt kapható, a több mint 330 000 Ft helyett 225 160 Ft-ért. A Sapphire Radeon RX 6500 pedig a 140 980 Ft-os ár helyett 100 000 alatt volt kapható. Nem tudom egyébként, tartanak-e még ezek a szuper ajánlatok, épp amikor ezt a bejegyzést olvasod, de érdemes lehet egy pillantást vetni az oldalra! Az 1 TB-os külső merevlemezek 19-29 ezer Ft között szerepeltek a kezdőoldalon, ezek mellett a monitorokra és a játékkonzolokra is baráti árazást szabtak ki.

Barátom még a szerszámkészletek között nézett szét, mert nagy ezermester, de az eddigi eszközeivel nem volt szerencséje – ellenben a Bestmarkt-ról rendeltet most már pár hónapja nyúzza, és nagyon beváltak! Mindig mondja nekem, miközben szerel valamit, hogy jó döntés volt, mert végre egy igazán impozáns, 227 elemből álló készlete van, minden strapabíró és jó minőségű – reméljük, hosszú évekig szolgál majd bennünket a szett.

Ha már szerszámok és barkácsolás: nem bírtuk ki, hogy a tesóm lurkójának ne vegyünk valami aranyos játékot. Elég nagy volt a felhozatal itt is, de mivel célirányosan a játék barkács eszközök felé haladtunk, ez könnyebbé tette a válogatást. Végül egy munkapad center és egy szerszámos láda mellett döntöttünk, amit – ahogy néztük a kínálatot, megállapítottuk, hogy – később több hasonló játékkal is megtoldhatunk majd.

Biztos vagyok benne, hogy másnak is olyan hasznos lesz ez a weboldal, mint nekünk. Mivel ennyi minden kapható náluk – és emellett nem elhanyagolható tény, hogy mindig van valami kihagyhatatlan árajánlat a tarsolyukban -, ha bármire szükségünk van a háztartásunkban, mi a bestmarkt.hu webáruházban kezdjük meg a böngészést. Eddig minden, amit rendeltünk tőlük – a már többször említett hangszóró és a mobiltelefon tokok is – jól szuperálnak, a minőségre és az értékállóságra sem lehet panaszunk. Szívből ajánlom nektek ezt a szuper webshopot, akár magatokat, akár az egyik szeretteteket kívánjátok meglepni, találni fogtok valamit, ami levesz a lábatokról. Próbáljátok ki már ma!