Glialka volt a gyomokkal teli kertünk megmentője

Nem vagyunk nagy bulizósok a férjemmel, nincs ez másképpen szilveszterkor sem. Van két kutyánk, így amúgy sem szívesen hagynánk őket magukra a nagy tűzijátékozások közepette, amikor rettegnek tőle. Így tavaly is maradt a maratoni filmnézés a kutyákkal együtt. Nem bántam, szeretem ezeket az estéket a férjemmel tölteni, mert mindig nagyon jókat beszélgetünk. Szóba is kerültek a tavaszi kerti munkák. Ugyanis a férjemmel mindketten nagy kertészek vagyunk, minden évben csinálunk egy kis tavaszi virágágyást. Viszont nagyon megkeseríti az életünket a sok gaz, mivel a föld csak néhány éve lett felásva, így rengeteg gyomnövény mag van még benne. Előre sopánkodtam emiatt, de erre mondta a férjem, hogy valószínűleg ő megtalálta a megoldást. Még pedig a gazdabolt.hu oldalán található glialka lesz a mi megmentőnk. Elég értetlen arcot vághattam, mert elkezdte egy kicsit részletesebben is kifejteni, hogy mi is ez.

Elmondta, hogy ez a mezőgazdaságilag nem művelt területeken a totális gyomirtásra használható szer. Mivel nagyon erős, nem lehet például veteményesben használni. Örültem neki, hogy a férjem megtalálta a glialkát, és nagyon reméltem, hogy be fog nekünk válni. Mondtam, hogy rendelje meg nyugodtan, nehogy megcsappanjon a készlet a tavasz közeledtével. Azt mondta, hogy rendben, meg fogja rendelni, de előbb szeretne egy kicsit körülnézni a gazdabolt.hu – n. Már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt neki, hiszen rengeteg termék közül lehet válogatni, szinte képtelenség, hogy valaki ne találná meg azt, amit szeretne. A glialkán túl talált még más dolgokat is, amit meg szeretett volna vásárolni. Például ilyen volt az afrikai tulipán, ami szerinte egy egzotikus része lehetne a virágágyásnak. Egyetértettem vele, de mondtam neki, hogy ezeknek a különleges növényeknek az ápolgatása az ő feladata lesz, én nem vállalom a felelősséget. Emellett kiválasztott még néhány kerti eszközt, és azt gondolta, hogy itt vége is a vásárlásnak.

Azonban ez után bukkant rá az Akciók fülre a weboldalon, ahol muszáj volt még egy kicsit nézelődnie, hátha talál valami hasznos dolgot jó áron. Én nem támogattam ezt, mert tudtam, hogy úgyis el fog csábulni, és még valami bele fog ugrani a kosarába. Hát mit ne mondjak, így is lett. Nem baj, nem haragudtam, mert olyan lelkesen vetette magát bele a kertészkedésbe. Le is adta a megrendelést, így már csak a termékekre kellett várni. A gazdabolt.hu oldalán maradt még egy kicsit, és rátalált a Gazdabolt TV – re. Ez egy olyan lapfül a weboldalon, ahol rövid videókat lehet nézni különböző problémákról és azok kezeléséről, kertészeti tanácsokról stb. Miután erre rátalált, már nem is nagyon figyelt a filmre, amit néztünk, hanem bedugta a fülébe a fülhallgatót, és szinte csak ezeket a kis videókat nézte. Azért ez már kicsit bosszantott, de nem szóltam semmit, hiszen mégis csak szilveszter volt. Emellett az oldalnak egy másik hasznos szegmense a Szaktanács lap. Itt kérdéseket lehet feltenni olyan dolgokkal kapcsolatban, amiket nem tudunk. Érdemes az összes kérdés között is szétnézni, mert sok esetben azt korábban már feltette valaki, és a szakértő meg is válaszolta.

Nagyon meg voltunk elégedve a gazdabolt.hu által nyújtott szolgáltatással. A glialka segített a gyomnövény problémánkon, az afrikai tulipán pedig a férjem kedvence, ezzel együtt a kert éke lett. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a gazdabolt.hu – t.