Alaszka gleccserei: 7 éj hajóút gleccserek és fjordok között & 4 éj körút az alaszkai nemzeti parkban


Alaszka
Utazás áttekintő:

Ország:   Amerikai Egyesült Államok
Város:   Vancouver, Seward

Ellátás:   önellátás
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / fő


14 nap/ 12 éj
1 401 400
Ft / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírás1 éjszaka Vancouver, Kanada 7 éjszakás luxushajóút a Holland America társaság Zandaam fedélzetén a gleccserek és fjordok között 4 éjszakás körút vonattal és autóbusszal a káprázatos alaszkai nemzeti parkban

1. nap: Budapest - Vancouver / 1 éj:
Elutazás Budapestről átszállással, a világ egyik legszebb fekvésű városába.

2. nap: Vancouver:
Félnapos városnézés: séta a macskaköves utcákon, gyönyörűen helyreállított épületek között. Délután beszállás a hajóra, megkezdik a páratlan természeti szépségeket bemutató utazást.

3. nap: Tengeren - Inside Passage
Ma az egész napot a tengeren töltik! Élvezzék ki a hajó fedélzetén található számos kényelmi szolgáltatást.

4. nap: Ketchikan, Alaszka
A város ad otthont a legnagyobb totemoszlop gyűjteménynek a világon. Töltse idejét a kikötőkben vásárlással, kenuzzon egy hagyományos bennszülött kenuval, vagy kiránduljon Jeep-pel vidékre! (a túra ára nem tartalmazza a fakultatív kirándulásokat).

5. nap: Juneau, Alaszka
Ma ellátogatnak Alaszka fővárosába, Juneauba. Gleccsertúra kutyaszánon, tengeri kajakozás, repülős városnézés, és gleccsertúra (az ár nem tartalmazza a fakultatív kirándulásokat).

6. nap: Skagway, Alaszka
A gazdag történelem és gyönyörű természeti környezet páratlan városnézési és kikapcsolódási lehetőséget kínál. Az aranyláz alatt innen indultak Klondike-ba a kincskeresők.

7. nap: Glacier Bay
A Glacier Bay Nemzeti Parkban csodálja meg a jégkorszak alkotta természeti képződményeket, amint áthajózik a bővizű gleccsereken. Megfigyelheti a bálnákat, fókákat, medvéket és sarki lundákat, valamint az úgynevezett "gleccser ellés" jelenségét, amikor a méretes jégdarabok belecsúsznak a vízbe.

8. nap: Tengeren - Alaszkai - öböl
A mai nap az Alaszka-öböl és a Vilmos herceg-tengerszoros áthajózásával kezdődik. Itt a hajó áthalad a College Fjord-on, amely az apály-dagály hatásának kitett jégfolyamnak ad otthont.

9. nap: Seward - Anchorage, Alaszka / 1 éj
Ma reggel megérkeznek Seward-ba, ahonnan a szárazföldön folytatják az utazást autóbusszal Anchorage-ba, mely Alaszka legnagyobb városa. A szállodáig vezető út lélegzetelállító tájakon visz végig.

10. nap: Anchorage - Denali N. P. / 2 éj
Ma reggel egy 1 órás trolley túrán vehetnek részt Anchorage-ban. Utazás autóbusszal Denali-ba, ahová várhatóan este 9-kor érkeznek meg, jó idő esetén lenyűgöző kilátás nyílik a Mt. McKinley-re.

11. nap: Denali Nemzeti Park
A Denali Nemzeti Park területét az érintetlen természet uralja. A tapasztalt vezető segítséget nyújt megfigyelni a vadon élő állatokat, mint a grizzly medve és a jávorszarvas.

12. nap: Denali N. P. - Anchorage / 1 éj
A mai délelőtt szabad a nézelődésre, déli 12 órakor indul el a csoport Anchorage-ba vasúton. A vonat déli irányban áthalad a Matanuska Susitna völgyön, ami megáll Talkeetna-ban és Wasilla-ban. Felár ellenében panoráma kabinban utazhat, mely teljes kilátást nyújt a vonatból.

13. nap: Anchorage - Budapest
Véget ér az élményekben gazdag körutazás, transzfer a repülőtérre, hazaindulás. Érkezés másnap.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: