Elég az unalmas szilveszteri programokból!

Közeleg a szilveszter, és a barátnőmmel már hónapokkal ezelőtt eldöntöttük, hogy hogyan fogjuk azt megünnepelni. Már mindkettőnk nagyon ráunt a hagyományos programokra, így szerettük volna egy kicsit felturbózni az idei bulit.

Elég nagy motorosok vagyunk mi ketten, ezért úgy döntöttünk, hogy az év utolsó napján felülünk a motorjainkra és elindulunk Prágába, ahol majd megszállunk egy szállodában és elbúcsúztatjuk az óévet. Mennyivel izgalmasabban hangzik ez, mint elmenni valami unalomig ismert szórakozóhelyre már sokadszorra.

Már csak pár nap volt hátra, hogy a következő évbe lépjünk, mikor észrevettem, hogy a motor mindkét kerekén található abroncsok erőteljesen elhasználódtak.

Így semmiképpen sem akartam bevállalni egy távolabbi utat, azonban az idő szorított. Nem szerettem volna lemondani ezt a szilveszteri bulit, mert a barátnőm már nagyon készült erre, és biztosan nagyot csalódott volna.

Még az a szerencse, hogy egy barátom elküldött nekem egy weboldalt, ahol elég gyorsan segítséget kaphatok ahhoz, hogy pár nap alatt elrendezzem ezt a problémát.

Bár előbb is ismertem volna a https://www.motortire.hu webes felületet, mert akkor a múltban is már sokkal egyszerűbb lett volna a különböző motorgumiknak a beszerzése. Ha röviden szeretném megfogalmazni a véleményemet velük kapcsolatban, akkor azt mondanám, hogy ez az oldal a motorosok Mekkája.

Most jártam itt első alkalommal, de azonnal feltaláltam magam az oldalukon. A számomra szükséges gumikat egy pillanat alatt megtaláltam, köszönhetően annak, hogy a termékek között rendkívül egyszerűen lehet keresni. Csak megadtam a motorom márkáját és a guminak a szélességét, illetve a magasságát.

Az már csak hab volt a tortán, hogy ezekre a gumikra vonatkozott egy páros akció is, amit én igénybe is tudtam venni, hiszen hátsó és első gumira is szükségem volt. A termékre vonatkozó információk között megtaláltam azt is, hogy van belőle raktáron, így nem is kellett sokat várnom. Személyesen mentem el a gumikért, ahol kértem, hogy szereljék is fel a motoromra. Az abroncsokat alaposan, de még is gyorsan a helyükre tették, és én már gurulhattam is ki a szervizből.

Én ilyen szintű kiszolgálást még soha egy motorszerviztől sem tapasztaltam. Az biztos, hogy elmentem magamnak a https://www.motortire.hu weboldalt, mert én már csak innen fogok rendelni.

A telephelyük Budapesten található meg, azonban ez nem jelenti azt, hogy az ország többi részén található ügyfeleiket ne szolgálnák ki. Nagy távolságok esetén van lehetőség úgy megrendelni az árut tőlük, hogy ahhoz házhozszállítást kérjünk. Ennek a fix díja mindössze 2000 forint és egy nagyon korrekt és megbízható futárszolgálat intézi ezt el.

A motorgumiszervizük minden hétköznap nyitva van, reggel nyolctól délután öt óráig. Ezen felül elérhetjük őket telefonon vagy e-mailen keresztül is, ha kérdéseket szeretnénk feltenni nekik. A gumiabroncsok megrendelését azonban csak a weboldalukon keresztül tudjuk elintézni, ami egy nagyon egyszerű és gyors folyamat.

A rendeléseink után mindig kapunk egy online értesítést, hogy az sikeres volt-e.

Igazán díjazom azt, hogy az oldalon semmiféle kötelező regisztrációt nem kell megtenni ahhoz, hogy vásárolhassunk. Számomra így sokkal kényelmesebb és gyorsabb az onnan történő rendelés.

Most, hogy már én is végre ismerem a https://www.motortire.hu csapatát, minden motoros ismerősömnek és barátomnak is Őket fogom csak ajánlani.

Legyen akármilyen motorunk, és legyen szükségünk akármilyen típusú gumiabroncsokra, itt tuti, hogy meg fogjuk találni azt, amit keresünk.