Egy jó szilveszterezést is tönkretehet egy csőtörés

Saját tapasztalat: amíg meg nem történik velünk is, nem hisszük el, hogy a legrosszabbkor – amikor a legkevésbé tudjuk elképzelni – is beüthet a nagyobb baj. Azért csak nem lehetünk ennyire balszerencsések – mondjuk általában. Becsapva magunkat. Szilveszterből csak egy van egy évben, de vannak más szimbolikus alkalmak is, amik ha elúsznak, a hozzá fűződő terveink füstbe mennek, akkor sokat kell várni a pótlásukkal, vagy a megismétlésükkel.

A Vízszerelés.net oldal, és az ő telefonszámuk nekem azért van talonban, mert azt mondták, rájuk lehet számítani, ha hirtelen jön a baj. Ismerősi elbeszélésekből hallottam róluk. Bár, mindig annak a híve voltam, hogy jobb azt bizonyos a bajt megelőzni, és a Vízszerelés.net-re alapozhat bárki nem csak hirtelen előforduló esetekben, hanem felújításkor is. Ami, ugyebár, már az előregondolkodás része a dolognak. Jobb nem megvárni, amíg valami tönkremegy – én tényleg a legtöbb dologgal kapcsolatban ezt vallom!

A Vízszerelés.net esetében 30 éves tapasztalat adja, vízszerelés terén a biztosítékot. Három évtizednyi munka, és rengeteg elhárított probléma. Megnyugtató az érzés, hogy valóban, extra gyors kiszállással is orvosolni tudnak vészhelyzeti dolgokat, de a vízvezetékek teljes kiépítését is tudják vállalni. Számomra biztosíték a szaktudásra bármely hosszú leírásuk is a weboldalon, melyekkel megvilágítják az ilyen rendszerek működésének és karbantartásának komplexitását. Látszik, hogy a szakma mesterei. Érdemes elolvasni náluk, annak érdekében, hogy realizálódjon a veszélyérzetünk, hogy mi minden kellemetlenséggel járhat számunkra, és még a szomszédságunkban lakók számára is, egy túl későre halasztott vízszerelési munka… Nem csak a szilveszterezést vágja tönkre, az a mi problémánk, még ha nem is kicsit, hanem akár az alattunk lévőknek is kárt okozhatunk, anyagi kárt, és a feleslegesen elfolyt vízzel is költségbe verhetjük továbbá saját magunkat. Ne hagyjuk elöregedni a vezetékeket, szerintem vegyük fel velük a kapcsolatot, ha aggályaink vannak, és menjünk elébe a problémának!

A duguláselhárítás hasonló természetű galibát orvosol, noha, ismétlem magam, érdemes átnézni a Vízszerelés.net oldalt, hogy miben kérhetjük még a segítségüket, mert azt is leírják, ha kevésbé tapasztalt szakemberrel végeztetjük el a munkát, akkor szintén plusz költség lesz az abból később származó károkat helyrehozni.

Hibabejelentést tehetünk online módon is, alig kell néhány adatunkat megadunk és ők visszahívnak. Nem csak a fővárosról van szó, vagy Pest megye nagyobb településeiről, kimennek a megyében szinte mindenhová, bárhol is éljünk. A településnevek listáját átnézhetjük úgyszintén, a fenti linken. A fűtésszerelést és a csatornázást is rájuk bíznám a magam részéről, telefonszámuk pedig: +36 (30) 635-7438.

Vízszerelés.net