Álomnővé váltam egy év alatt

Hadd meséljek el egy történetet arról, hogy hogyan váltam azzá az emberré, aki ma vagyok. Az egész egy szilveszteri fogadalommal kezdődött: tavaly év végén megfogadtam, hogy egy év alatt álomnővé fogok válni. És hogy miért ezt fogadtam meg? Ehhez vissza kell utaznunk időben arra a napra, amikor először nevezett valaki csúnyának. Alsós kisgyerek voltam, a homokozóban játszottam a napköziben, amikor egy felsős fiú odajött hozzám, és egyszerűen csak csúfolni kezdett, mindenféle előzmény nélkül. Ez akkor annyira sokat rontott az önbizalmamon, hogy lassan, fokozatosan elkezdtem megutálni a tükörképemet. A gyerekek nagyon kegyetlenek, erre jöttem rá felnőtt fejjel, viszont ez a rádöbbenés önmagában nem volt elég ahhoz, hogy elfelejtsem ezt az esetet, és egy varázsütésre visszaszerezzem az elvesztett önértékelésemet. Tudtam, hogy ehhez több munkára lesz szükség.

Szilveszterkor tehát leültem az íróasztalom elé, és elkezdtem egy részletes tervet gyártani arról, hogy pontosan egy év múlva hogyan válhatok egy olyan személlyé, aki minden körülmények között magabiztos tud maradni. Összeírtam minden ötletet, ami eszembe jutott, és két csoportra osztottam őket: belső és külső tulajdonságok. Tudom ugyanis, hogy az önbizalom nem csupán a megnyerő külsőből fakad. Fontos a jó kisugárzás, a lelki béke, és a saját magunk elfogadása is. Így tehát felírtam a fogadalmaim közé, hogy hetente kétszer meditálni fogok, és pszichológushoz fogok járni, akivel nyíltan beszélhetek az önértékelési problémáimról. Ezután jöttek azok a tényezők, amik a megjelenésemmel kapcsolatosak: megfogadtam, hogy hetente háromszor fogok edzeni és szigorú, szálkásító diétát fogok tartani. Ettől nemcsak jó alakom lesz, hanem az immunrendszeremnek is jót fog tenni a rendszeres mozgás és az egészséges étkezés. Az utolsó fogadalom, amit a külsőmmel kapcsolatban felírtam, az egy hatásos arcápolási rutin kiépítése volt – nem vagyok már fiatal, de szeretném, ha annak érezném magam, és úgy is néznék ki.

Örömmel jelenthetem ki, hogy eltelt az egy év, és mindegyik célomat megvalósítottam, fantasztikusan érzem magam, és sosem törődtem még ennyire alaposan a külsőmmel és a belsőmmel egyaránt.

Percek alatt simább és feszesebb bőr

A sok gyökeres változás közül, amit beiktattam, most az arcápolási rutinomról szeretnék mesélni bővebben. Ugyanis egy kozmetikus egyszer azt mondta nekem, hogy nemcsak a szem, hanem az egész arc tekinthető a lélek tükrének, hiszen ez az első dolog, amit az emberek észrevesznek és megnéznek rajtunk, úgyhogy érdemes különös figyelmet szentelni arra, hogy ez a terület megfelelően ápolva legyen. Nos, én akárhogy kencéztem és sminkeltem mindenféle drága termékkel, nem voltam megelégedve az arcommal: sajnos az öregedés nagyon meglátszott az arcomon, a szemem körül mély barázdák ültek már hosszú évek óta. Csakhogy eszembe jutott a fogadalmam, ezért részletes kutatásba kezdtem az interneten. Így bukkantam rá egy nap az instantense.hu oldalára, ahol a Laumar InstanTENSE Plus arcszérum azonnal felkeltette az érdeklődésem. Ez egy olyan termék, amit fel lehet kenni a táskás, karikás vagy ráncos szemkörnyékre, és pár perc alatt kisimítja a bőrt. Fiataloknak is ideális lehet, akik egy átbulizott, áttáncolt buli után akarják eltüntetni a kialvatlanság nyomait, de az én problémámra is tökéletesnek tűnt.

Láttam a weboldalon ugyanis számos fotót és videót, ahol hozzám hasonló korú, szintén ráncosodó hölgyeken demonstrálták a termék azonnali hatásosságát. És tényleg, három perc után mintha megfiatalodtak volna, a bőrük feltöltődött, a ráncaik halványabbak lettek. Percek alatt simább és feszesebb bőr, ez volt az első dolog, amit a szérum eredményezett, és ez jól látszott. Innen tudtam, hogy ez egy megbízható termék: a legtöbb arcápolási termékről nem találunk az interneten hasonló képeket és videókat, legtöbb esetben csak a szép csomagolásokat osztja meg velünk a gyártó. A Laumar InstanTENSE Plus arcszérumnak nincs rejtegetnivalója: minden érdeklődő láthatja a weboldalon, hogy a termék valóban működik.

A percek alatt simább és feszesebb bőrön kívül hosszabb távú előnyöket is élvezhet az, aki használja ezt a szérumot, mint ahogyan én is: a szemkörnyék körüli problémák a rendszeres használat hatására enyhülnek. Ki ne szeretné, hogy azonnali ÉS hosszú távú megoldást is nyújtson egy és ugyanazon termék? Így nemcsak kevesebb terméket kell tartani az utazós táskáinkban tartani, de jelentős pénzösszegeket is megspórolhatunk.

Az sem elhanyagolandó szempont, hogy ez a termék kíméletes, minőségi alapanyagokkal dolgozik, amik nem állatokon lettek tesztelve. Forgalmazás előtt alapos bőrgyógyászati tesztelés alá vetették a szérumot, ahol minden előírásnak megfelelt, és még érzékeny bőrű önkénteseken sem okozott irritációt, bőrpírt vagy száradást.

Még sminkelni is lehet a használata után, bár ebben az esetben csak az olajmentes termékeket ajánlja a gyártó, hogy a szérum megfelelően ki tudja fejteni a feszesítő hatását a lehető leghosszabb ideig. Számomra ez sem okoz problémát, mert annyira meg vagyok elégedve a hatással (percek alatt simább és feszesebb bőr és kevesebb ránc hosszú távon), hogy nem is sminkelek utána, vagy maximum csak egy minimális ásványi alapozót használok, ha nagyon kedvem támad hozzá.

Azért is választottam a Laumar InstanTENSE Plus arcszérumát az arcápolási rutinom főszereplőjévé, mert a márka törődik a vásárlóival. Például gondoskodnak arról, hogy mindenki a lehető leghamarabb juthasson hozzá a termékükhöz: a házhozszállítás legtöbb esetben csak egy napot vesz igénybe, ráadásul ingyen van. Emellett a legtöbb gyógyszertárban is lehet rendelni vagy vásárolni a szérumból. A weboldaluk igényes, jól átlátható, és minden felmerülő kérdésre választ lehet találni rajta. Még blogot is üzemeltetnek, ahol sok érdekes információt szoktam olvasni a reggeli kávém mellett: arcápolási tudnivalókról, szemkörnyékápolásról szoktak főleg cikkeket publikálni. Ami pedig a legnagyobb érv mellettük: harminc napig visszafizetik a termék árát a vásárlónak, ha nem volt megelégedve, és visszaküldi a szérum kétharmadát postán. Ez a fajta garancia tényleg azt biztosítja, hogy kockázatmentesen ki lehessen próbálni a Laumar InstanTENSE Plust.

A saját nevemben tudok csak beszélni, de én kétlem, hogy bárki megbánná a szérum megvásárlását: minden bőrtípusra alkalmazható, nem tömíti el a pórusokat, kellemesen hidratál, és majdnem háromszáz vélemény alapján is kiemelkedően jó értékelése van, amiről a weboldalon szintén részletesen lehet olvasni. A rossz értékelések esetén pedig tanácsokkal látja el a vásárlókat az ügyfélszolgálat, hogy minél hamarabb megoldják a felmerülő problémákat – sokszor csak annyit kell tennünk, hogy nekünk is tökéletes legyen a szérum, hogy kevesebbet vagy többet használunk belőle az eddigi mennyiségnél, hiszen mindenkinek egy kicsit különböző a bőre, és ki kell tapasztalnia magának a megfelelő adagot.

Én mindenkinek azt javasolnám, hogy amennyiben érdekli, milyen a percek alatt simább és feszesebb bőr, és az ezzel járó, azonnal megnövekedett önbizalom érzése, mindenképp tegyen egy próbát a Laumar InstanTENSE Plus arcszérummal. Én is ettől lettem büszke az arcbőrömre, és részben ennek a szérumnak köszönhetem, hogy egy év alatt álomnő lett belőlem.