A szilveszteri programról a gyümölcslé sem maradhat el

Ha a szilveszterre gondolunk és az előkészületekre, akkor elsősorban mindenkinek a finom szilveszteri ételek és a pezsgő illetve a többi alkoholos ital jut az eszébe. Pedig nem csak ezekre van szükség. Az alkoholmentes italokra sem árt figyelni, hogy mindig legyen. Mint például tiszta ivóvíz és gyümölcslevek. Ugyanis mindenkire gondolni kell egy ilyen esemény alkalmával és lehetséges, hogy nem mindenki iszik alkoholt, illetve nem is lehet csak azokat inni, így ezek a kiegészítések ugyanolyan fontosak.

gyümölcslevek

Régen sokat kísérleteztem a gyümölcslevekkel, sok helyről vásároltam, majd itthon is facsartam magamnak, de végül csak sikerült egy megbízható helyet találnom, ahol nagyon finom és egészséges gyümölcslevek kaphatóak. A boltjuk Szegeden található, ha valaki személyesen szeret vásárolni, és esetleg másra is szüksége lenne, illetve szeret válogatni és nézelődni vásárlás közben. Viszont ami még jobb, hogy rendelni is lehet tőlük. Ez a bolt pedig nem más, mint a Biocity.

A webáruházukban különféle gyümölcslevek kaphatóak, így valószínűleg mindenki talál magának olyat, amit szeret. De nem csak innivalók kaphatóak itt. Számos más bio termék is fellelhető az oldalukon. A rengeteg áru közül pedig lehet márka alapján is válogatni, termékkategóriák alapján is illetve egy kereső mező is a rendelkezésünkre áll arra az esetre, ha pontosan keresünk valamit.

De milyen áruk kaphatóak? Lehet kapni reform élelmiszereket mint például a sütés-főzéshez szükséges alapanyagok, lekvárok, szirupok, gluténmentes, vegán, paleo élelmiszerek, magok, kávék, teák, növényi tejtermékek. De lehet kapni étrend-kiegészítőket is, ami magába foglalja a különféle vitaminokat és tápanyagokat, illetve a különböző életmódoknak megfelelő táplálékokat. Viszont nem csak élelmiszereket lehet kapni a Biocity webáruházában, hanem drogériás termékeket is. Úgyhogy, ha arcápolásról, testápolásról, vagy bőr és hajápolásról van szó, akkor is bátran szét lehet nézni az oldalukon. Sőt, még öko háztartási termékek is kaphatóak. Szinte minden fellelhető itt, amire egy hétköznap során szüksége lehet az embernek. Ez pedig több szempontból is előnyös. Egyrészt azért, mert így egy helyen be lehet szerezni mindent, amit csak szeretnénk és nem kell több helyről is rendelni és észben tartani, hogy melyik termék mikor fog megérkezni. Másrészt pedig a bolt támogatja az online vásárlást, így még jobban is járhatunk, ha minél több árut veszünk meg náluk.

Létrehoztak egy jutalom rendszert, aminek keretében meghatározott értékű vásárlás esetén a vásárlás értékének néhány százaléka jóváírásra kerül. A jóváírt összeget pedig be lehet váltani a következő vásárlás alkalmával, így annyival kevesebbet kell majd fizetni. Minél nagyobb értékben vásárolsz, annál nagyobb százalék kerül jóváírásra. Így, ha minden szükséges dolgot itt szerzünk be, akkor már elég szép összeget lehet megtakarítani.

Illetve egy Okos Hét nevezetű akció is található az oldalukon. Ez azt jelenti, hogy minden héten kiválasztásra kerül a vásárlók egyik kedvenc márkája és ennek keretében egy héten keresztül a meghatározott márka termékei kedvezőbb áron szerezhetőek be. Én próbálom mindig kihasználni ezeket az akciókat, hiszen nagyon jó termékek szoktak lenni minden héten.

Ami pedig még egy plusz pont számomra, hogy blogot is vezetnek. Itt mindig lehet olvasni valami aktuálisat, érdekeset, vagy pedig hasznosat, ami segíteni tud a mindennapokban. Legfőképp az egészség témakörében mozognak ezek a cikkek, úgyhogy ha valakit érdekelnek az ilyen fajta blogok, akkor érdemes lehet megnézni.

Ezek alapján már érhető szerintem, hogy én miért szeretem ennyire a Biocityt. Nagyszerű és egészséges élelmiszereket és termékeket lehet kapni náluk, illetve nagy tapasztalattal is rendelkeznek. Mindent megkaphatok náluk, amire csak szükségem van, így a bevásárlást is megkönnyítik a számomra.