A szilveszteri buliban szóba kerültek a téli gumi árak

Mi a párommal minden szilvesztert máshol szoktunk tölteni. Nem direkt, de így szokott kijönni, valahogy sosem úgy alakul a buli, ahogy előre megtervezzük. Nem volt ez másképp idén sem, amikor az utolsó pillanatban a párom családja lemondta a szilveszteri mulatságot. Szerencsére volt egy másik lehetőség az én baráti társaságommal, így végül velük szilvesztereztünk.

Évek óta szilveszterkor enyhe idő szokott lenni, idén viszont nem így volt. Aznap reggel nagyon hidegre keltünk, és el is kezdett szitálni a hó. Ennek egyébként örültünk, viszont mikor estefele elindultunk a szilveszteri buliba, út közben jöttem rá, hogy még nyári gumi van az autón. Téli gumi híján csúszkáltunk is rendesen, ami miatt egészen idegesen érkeztünk meg a buliba.

Ott viszont rögtön mondta egy barátom, hogy mi a megoldás: rendeljek gyorsan téli gumit a Gumidiszkonttól. Nem hallottam még róluk előtte, de rögtön megnéztem a téli gumi árak résznél a honlapon, hogy nagyjából mire számítsak. Rögtön láttam, hogy nagy kedvezményt biztosítanak termékeikre, és meg is lehet online rendelni a gumiabroncsokat. Külön tetszett a honlapon, hogy írták. hány darab autógumi van raktáron, és hogy mennyi a szállítási költség. Ezek felül rengeteg márka elérhető a Gumidiszkontnál, különböző paraméterrel rendelkező autókra, mely adatokat mind külön meg lehet adni a weboldalon, hogy a legtökéletesebb gumiabroncshoz jusson a vevő.

A téli gumi árak mellett megtaláltam a Gumidiszkont blogját is, ahol nagyon hasznos információkat osztanak meg az olvasókkal, legyen szó gumicseréről, az abroncsok vásárlásáról, az autóiparról vagy éppen konkrét gumiabroncs márkákról. Azon nyomban el is olvastam egy adag cikket, hogy kicsit jobban képben is legyek ebben a témában.

Az általános információk aloldalt is megnéztem, ahol világosan leírtak mindent, amit tudnom érdemes vásárlás előtt. Azt is megtudtam belőle, hogy személyes áruátvételre is van lehetőség, a Gumidiszkont miskolci telephelyén hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között várják a vásárlókat. Kérésre pedig fel is szerelik akár az árut, ami szintén nagy könnyebbséget jelenthet a vevőknek.

Én azonban házhoz szállítást kértem, mivel így kényelmesebb volt a téli gumi cseréjét megoldani. 2 munkanapon belül valóban ki is szállították, sikerült is átvennem a terméket, aminek nagyon örültem, főként azért, mert utána is maradt a havas idő, amiben fontos a téli gumiabroncs.

A téli gumi árak mellett azóta megnéztem a többi ajánlatot is. Gondoltam, jó lehet már most felkészülni, ha majd új nyári gumit szeretnék, mivel az is leharcolt állapotban volt már. Örömmel láttam, hogy a cég itt is nagyon kedvező árakat kínál, ki is néztem több márkát is, amik szóba jöhetnek, és végül a minőség jegyében választottam egy Michelin gumiabroncsot.

Legyen szó téli vagy nyári autógumról, a Gumidiszkont rengeteg terméket kínál, és a weboldal szűrőinek segítségével könnyedén bárki meg is találja a neki valót.

Örülök, hogy szilveszterkor felhoztam a témát, hiszen így megismerkedhettem a Gumidiszkonttal, akik rögtön megoldást tudtak kínálni a téli gumi-problémára.

Bátran ajánlom akárkinek, hogy keresse fel őket, és rendeljen tőlük, akár egy szilveszteri buli közben is.