A szilveszteri buliban a cégalapítás volt a téma

Elsőre talán kicsit különösnek tűnhet, hogy a szilveszteri buliban a cégekről, cégalapításról beszélgettünk, de ha jobban belegondolunk, van benne logika. Hisz az év vége, az év eleje mindig arról szól, hogy az ember mérlegel, tervez, álmodozik. Sokan vagyunk vállalkozók a baráti társaságban és vannak olyanok is, akik most tervezik, hogy átlépnek ebbe a világba. Én csak bátorítani tudok mindenkit, hogy tegye meg ezt a lépést, hisz a felelősség nagyobb, a munka több, de minden valahogy mégis más, mikor az ember saját magának dolgozik. A bátorítás mellett tanácsokat is szoktam adni, és a szilveszteri buliban is megtettem, ráadásul nem is csak azok fogadták örömmel a tanácsomat, akik még nem vállalkozók. A téma tehát a székhelyszolgáltatás volt.

székhelyszolgáltatás

A szekhelyszolgaltatas24.hu honlap segítségével bárki tájékozódhat egyébként arról, hogy mi is az a székhelyszolgáltatás és itt remek ajánlatokkal is találkozunk. Én is itt találkoztam először a céggel és látva a remek árakat és a szuper szolgáltatásokat, máris leszerződtem velük. Hogy mi is az a székhelyszolgáltatás. Az, ami a nevében is benne van, hogy cégünk számára székhelyet biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy az épületre kihelyezik a cégtáblát, ami közterületről is jól látható, ez törvényi kötelezettség egyébként. A hivatalos iratokon a cégünk bejegyzett székhelye itt lesz, ezen a címen, ide érkeznek tehát a hivatalos levelek, iratok. Azoknak kifejezetten ideális a székhelyszolgáltatás, akik nem szeretnének hivatalos levelekkel bajlódni, postára járni, szkennelgetni, és így tovább. Egy céggel ugyanis sok dolog van, sok az ügyntéznivaló, erre pedig sokaknak se ideje, se kedve nincs. Azonban a székhelyszolgáltatás nem csak ezt jelenti.

A leveleket átveszik és beszkennelik és egy órán belül már landolnak is a hivatalos iratok a postaládánkban. Ezeket persze postán is megkapjuk később, de fontos, hogy e-mailben, elektronikusan is meglegyen. A szekhelyszolgaltatas24.hu saját ügyvédje segít a szükséges dolgokban. Persze mindenki az árakra kíváncsi, és teljesen el voltak képedve, hogy milyen jó áron végzik ezt. Budapesten több címen is elérhetők, hat hónapra pedig 29.900 forint +ÁFA összegért. Ami pedig még jobb, az az, hogy vannak ugyebár olyan települések, ahol nem kell iparűzési adót fizetni, ilyen például a Pest megyei Újlengyel. Ide is lehet kérni a székhelyszolgáltatást, ebben az esetben 6 hónapra 39.900 forint +ÁFÁt kell fizetni. Mindkét esetben egy hónap ajándékot is kapunk. Ezt kínálja tehát a szekhelyszolgaltatas24.hu.